moviestar

2011-10-31

Tumblr_lt9ub2ogdy1qkflzuo1_500_large
(lånad bild)

Älsklingen är påväg hit och vi båda är riktigt filmsugen så jag håller på att ta hem några stycken som vi ska kolla på. Vi insåg att vi var riktigt sugna på chips båda två också så han ska svänga in och köpa det, möms! Det var fan riktigt länge sen jag var sugen på chips men nu small det till, kanske har att göra med att jag har fuskat med LCHF ganska så kraftigt idag, antagligen så är det så..fy på mig!


softaren

2011-10-31



Jag blev helt slut efter dagens pass och sitter verkligen och njuter av ledigheten nu! Det händer iiinte ofta att jag sitter med fötterna på tv-bordet, kollar på tv och och surfar runt på allt och inget och sen ta en titt i tidningen  emellanåt.´Njuuuuter


träning på G!

2011-10-31





Påväg mot sporthallen för ett corepass och spinningpass och efter det ett biceps/axlel pass!
 Underbart väder idag föresten, lovely lovely!


middag!

2011-10-30





Klockan sju ska jag hem till Erik där det blir god middag med han, Johan och Bea, och sen förmodligen en massa sällskapsspelande som det brukar bli också ;)  Ska fixa mig det sista nu sen kommer Johan och hämtar upp mig, hejsvejs!


coloured!

2011-10-30


Tumblr_lrvsicmbfi1qctjnko1_500_large

Sätt färg på läpparna tjejer! Hur snyggt är det inte med en klassisk stilren outfit som
 bärs upp av riktigt färgsprakade läppar? Just nu är jag på jakt efter det perfekta läppstiftet med den röd/orange/mörk-lila tonen.


just nu!

2011-10-29



Hej och hopp, musiken är igång och vi börjar bli riktigt taggad inför kvällen!


dagens

2011-10-29







Jag och Johan vaknade vid elva tiden idag vilket är oerhört sent för att vara mig! Men vi var ju ut igår och kom i säng sent så jag antar att kroppen var i behov av lite extra sömn. Vid ett tiden tog vi oss en prommis till stan och käkade lunch, eller johan åt och jag drack kaffe rättare sagt haha ;) Nu ska jag rota i garderoben efter något snyggt att ha på sig ikväll på helgens fest nr 2!


party!

2011-10-28



Ikväll är det fest hos Carl som gäller, en fartfylld och rolig början på lovet satt säga!
 Jag drar dit med Julia och Vilma, hoppas ni får en lika bra kväll!


dagens favorit!

2011-10-28


299 kr på Gina Tricot, ge mig!


finally

2011-10-28

Seeds of gold

Sista dagen före lovet, och jag lovar att vi har gjort oss mer än förtjänt av en veckas vila från plugget!
 Idag har jag matteprov som ett avslut på dagen och sen elevrådsmöte, men sen, sen är det lov!


just nu!

2011-10-27



Just nu är det massa fix och don här på Hälsinge eftersom att det är öppet hus ikväll klockan 18:00.
En som är taggad är iallafall Bea som ni kanske kan se ;) Men nu måste jag hjälpa till lite hejdå!


beställt!

2011-10-26



Muskeldräkt till halloween är beställd och jag ska vara den stilige Jonny Bravo haha! Idag blir det ner att köpa gul hårfärg/spray och förmodligen ta mig en titt efter blå leggings också. (Beställt från den här sidan)

Idag har jag både kemi och fysikprov, och på fredag matteprov, alltså en hel del..


dagens

2011-10-25









leggings - JC,         kavaj - GINA TRICOT,           linne - VILA


Årets halloweendräkt är beställd, men mer om det imorgon mohaha ;)


inspo

2011-10-25


nyfw hair5 NYFW: Hair Inspiration
nyfw hair NYFW: Hair Inspiration
snyggt!


svar på fråga!

2011-10-25








(fredagens outfit)

Jag fick en fråga om vad jag köpt denna skjorta och jag måste tyvärr svara att jag inte har den blekaste aning. Det var såhär att jag var till stugan på försommaren iår och sov över där då det var skola dagen efter. Jag hade före på mig en vit tröja och spillde självklart massa på den så jag var tvungen att byta, och om man är sommartugan finns det inte särskilt många beten kan jag säga.. men jag hittade denna i pappas garderob tillslut och den har blivit till min favvo skjorta haha!




passa på!

2011-10-24


199 kr
Har du funderat på att köpa dig något fint på H&M eller kanske rent av blir sugen nu, passa på! Just nu får du 50% rabatt på en valfri vara om du ger rabattkoden 9536, gäller till och med den 2 november!


 


tackartackar

2011-10-24



Dumma jag glömde ju att visa de fina presenterna som jag och Julia fick av Melinda i lördags! En smarrig chokladask som gick slut på en mikrosekund igår morse och en finfin blombukett, super gulligt!


kvällslyx

2011-10-23




Idag har jag varit en duktig tjej som har städat, pluggat, pluggat lite mer och lite till! Det börjar kännas att man går naturlinjen nu.. nästa vecka har jag fysik, kemi och matteprov plus lite inlämningsuppgifter. Och jag måste bara tilläga att kapitlen inte är de kortaste heller.. En läxa återstår idag och det är att jag ska kolla på film haha, men det får bli hos pöjkvännen!


yesterday

2011-10-23















En finfin tre-rättersmiddag och ett fintfint sällskap vill jag tacka för! Efter att vi ätit och pratat i tusen år som vi är riktigt bra på (jag, julia och melinda) begav vi oss till en fest och blev kvar där ett litet tag. En riktigt härlig lördagskväll satt säga men nu blir det back to work igen..fysikboken ligger framför mig och väntar buhu





preparing!

2011-10-22







Just Nu: Full fart i köket hos Forsbergs!
Ser att byxfickan sticker upp lite fint sådär också haha



protte

2011-10-21



Sitter och äter min goda SWEBAR nu (lakritssmak), jag köpte mig två stycken efter gympasset som bestod av ben/rumpa/mage idag. Imorse blev det dock bröst och rygg men benen tog jag efter skolan istället. Jag och Julia sitter och planerar morgondagen lite nu eftersom att vi ska ha middagsbjudning här hemma med Melinda som gäst. Förmodligen åker vi och handlar vad som behövs ikväll också så vi slipper tänka på det imörra :)


dagens favorit!

2011-10-20





Ca 400 kronor hos Topshop, här snackar vi dagens favorit till fullo! Gud vilken underbaring!



blue like H

2011-10-20







Börjar tio idag, men som jag skrev förut så ska jag informera på lust&lära idag igen och ska vara där 09:00 så jag ska strax ta mig dit. Så idag har jag på mig Hälsingegymnasiettröjan för att göra lite reklam, och en blå scarf som matchar den blå färgen perfekt på huvudet!

Just nu är det bara massa bokstäver som fladdrar upp i huvudet haha. Fick reda på i tisdags att en bok som vi fick på svenskan siulle vara utläst till idag och jag hade typ 75 % av boken kvar då. Självklart glömde jag den på skolan så jag fick läsa ut mer än halva boken på bara en dag (igår) och satt på skolan i några timmar sammanlagt, och sen när jag kom hem i flera timmar! Sammanlagt blev det väll en läsning på ca 5 timmar den dagen..huu


stress

2011-10-19

Tumblr_lfx17nvb4v1qa7qeqo1_500_large

stressad tjej..


mumsens

2011-10-19





Det var inte helt fel att komma hem efter träningen igår och mötas av världens godaste bulldoft inte! Julia och Vilma stog för fullt och höll på i köket och ooooh så goda de blev! En bulle och ett glas mjölk tillsammans med kemiboken fick förgylla min lilla kväll, älsklingen kom och hjälpte mig lite också tack sötis!


orange

2011-10-18


(gammal outfit)

Vad har hänt idag då? Jo jag började dagen med att informera lite om Hälsingegymnasiet på Lust&Lära (som jag sa) vilket jag ska göra på torsdag och fredag också. Jag missade en del viktiga genomgångar på kemin som jag grubblar lite över men jaja. Efter skolan blev det ett core, ben och spinningspass, men skivstången för benböjen var upptagen under hela passet så jag ska köra ben på riktigt imorgon istället eftersom att skivstången är ett måste på mina benpass!


tisdag

2011-10-18

Tumblr_ll1k2syv8x1qaax1mo1_500_large

Idag ska jag till lust&lära igen och prata lite om Hälsingegymnasiet för 9:orna med Dennis och Nina.
 Efter skolan blir det gym och kanske en sväng på stan också om jag hinner, vilket jag är lite osäker på eftersom
 att vi slutar 16:00.. nu när man är så van att sluta tidigt är 16:00 rena mardrömmen kan jag lova, uscha vilken lång dag!


run

2011-10-17



Idag har jag varit till Lust&Lära och pratat lite om Hälsingegymnasiet för 9:orna, samma blir det imorgon. Efter skolan blev det ett boxningspass med Clara och jag hade även tänkt gått på spinning och nordic power men tydligen skulle vi ha faddermöte klockan 18:00 så det sket sig..Per kom och meddelade det mitt inne i biceps/axelpasset så jag var tvungen att avboka passen, men boxning hann jag då med iallafall!



inspiration

2011-10-17



riktigt
riktigt

snyggt


dagens detalj

2011-10-16



Kolla in mitt fina handsmycke som jag köpte i Thailand på stranden, kan ni gissa vad det kostade?
 Om jag säger såhär.. under 15 kronor iallafall!



our for a run

2011-10-16

Tumblr_lrta23tqid1r03wcgo1_400_largeTumblr_ls01sxllwo1qmohofo1_400_large

Dags för en joggingtur runt Bollnäs, vad för spännande kan man råka på idag?





maby

2011-10-16


Jag börjar sakna mitt blonda hår.. men nu ska jag hålla mig till färgen jag har minst nån månad till innan håret går av på mitten! Men jag har alltid varit blond-elin och känner mig som bekvämast i det, men jag trivs i brunt också plus att det har blekts riktigt mycket sen jag färgade det så nu är det ljustbrunt som jag ville ha det från början, så jag ska inte klaga :)

Iallafall så sitter jag och äter ostkaka nu medans jag installerar msn massenger på nydatorn, gött




longday

2011-10-15



Godmorgon kära läsare!

Idag ska jag tillbringa hela förmiddagem, eftermiddagen och även kvällen på kulturhuset. Där är det idag en massa föreläsningar, workshops, mat med mera och det slutar halv åtta så vi hörs mer efter det! Jag har min vänn Clara med mig och jag känner på mig att vi kommer få jätte kul!



kvällspromenad

2011-10-14

Tumblr_ls9gzzs0o11r3khxoo1_500_large

Dags för kvällspromenad..  köpa lite gott och kolla på film väntar när jag kommer hem med älskling.



old

2011-10-14







skinnboots - ellos,       jeans -vila,   skjorta - pappas,   tröja - second hand,  tygväska - primark (london)

Friday, and what to do?



welcome 2!

2011-10-14



Mamsen och papsen kom hem från utlandet igår och hade med sig lite presenter till mig och syrran :) Kanske är det den mest fulaste muggen jag någonsin sett men den hamnar helt klart bland favoriterna med sin lite, ja, annorlunda look ändå haha! Julia fick istället en riktigt väldoftande parfym :) och nej, muggen står inte upp och ner..





welcome!

2011-10-13





Träningskläderna har kommit och jag är riktigt nöjd! Ett par lila, svarta och grå tights plus
ett linne innehöll paketet och imorgon blir det invigning i någon av dem, grr!



dagens favorit!

2011-10-13

Midcut boot


599 kr DinSko




gym!

2011-10-13





Nu ska jag ta mig till gymmet och köra ett rygg/tricpes pass lite snyggt sådär med glammiga lockar och hela faderullan haha (det är ju skolfotografering idag). Jag börjar vanligtvis 10:00 men ska knäppa med elevrådet 08:30 så någon sovmorgon här blir det minsan inte! Särskilt inte om man är på ett gym 07:00 på morgon!




skolfoto!

2011-10-12







Imorgon har jag skolfotografering vilket innebär det årliga klädproblemet! jag vill inte ha något för utstickande men ändå inte en typ helsvart outfit. Jag plockade fram dessa nu och förmodligen väljer jag de militärgröna tightsen med den vita tröjan men ändringar kan ske mycket möjligt om man heter Elin.....


en slut tjej!

2011-10-12



Klockan är snart åtta och jag har inte varit hemma sen imorse fören nu, vilket hör till rutinerna nu för tiden. Konditionstestet gick bra idag förresten och efter skolan var jag ner och köttade bena ännu mer och jag maxade faktiskt i benpressen med 125 kg, glad tjej! Efter corepasset och en halvtimmes magträning tog jag cykeln hem och nu håller jag på att steka blodpudding, mmm ;)


dreamer

2011-10-12



lovely..


utemiddag!

2011-10-11



Imorse vaknade jag utvilad och pigg hos farmor! Jag och kusinen Evelina drog dit
 igårkväll och sov över och med tanke på hur otroligt nära skolan hon bor fick vi oss en sovmorgon minsan!

Dagens middagsmåltid fick bli ute på resturang igen, denna gång i sällskap med Johan, Bea och Erik på stan. Riktigt mumsigt med tacotallrik kan jag säga, men nu ska jag faktiskt hoppa ner i säng snart, vi har konditionstest imorgon så det skadar inte att vara utvilad!



dinner

2011-10-09



Snart ska jag och syrran till farmor och äta middag. Mamma och pappa åkte utomlands inatt så nu får vi klara oss själva ett tag men visst är det bra att man har en mästerkock till farmor som tar hand om än ;)




beställt!

2011-10-09







Dessa snygga träningsplagg är beställd och kommer någon gång nästa vecka, can't wait! (ellos)






världens barn

2011-10-08


Tumblr_lrj5ftl9go1qidf91o1_400_large

Snart ska jag möta upp Clara på cykel noch trampa vidare till Bollnäs kyrka där det kommer vara sång, uppträdanden och mysig stämning för världens barn. Det slutar redan sju så senare ska jag hem till Vilma och ha lördagsmys med tjejerna!


gult är inte fult

2011-10-08



Den perfekta färgen! 590 kr hos COS


changed

2011-10-08


Tumblr_lrpbyjzdwl1qjukd8o1_500_large
Det var kyligare än vad jag trodde ute så kavajen fick bytas ut mot en varmare jacka!

Alldelles snart ska jag ta cykeln ner, men först ska jag ta en kopp kaffe tillsammans med ljusnanläsning!


dagens

2011-10-08






Skinnboots - Ellos,    Blanka tights - VILA,      Sweather - Second hand,     Kavaj - Second hand

Nu ska jag fixa mig lite mer och sen dra ner på stan med Johan. Melinda (en av mina bästa vänner) ska dansa ute på stan så vi ska kolla på henne och möta upp Simon så går vi och lunchar tillsammans sen allihopa. Myslördag!


the woman of the earth

2011-10-07


Vilken kvinna säger jag bara..
den här filmen är verkligen tänkvärd och Beyonce är verkligen en av de mest jordnära 
personerna och en riktig förebild för mig. Plus att hon måste vara den vackraste kvinnan på jorden!


 


dress your hair

2011-10-07



Höstens hårtrend - slarvigt uppsatt med detaljer i håret



dagens

2011-10-07





Byxor - Vila, Skjorta - Vila,  "Cardigankofta" - Från Thailand

Sjukt att det redan är fredag, och framförallt otroligt skönt! Den här veckan har det varit fullt upp med skolan och jag har haft massa möten hit och dit men nu äntligen får man lite vila! Jag ska iväg och träna nu före skolan, bröst och mage blir det idag så nu ska jag fixa lite kaffe och någonting att äta.


mumsens

2011-10-06



Lite advocado och nötter sitter inte helt fel efter 2,5 timmars träning!

Idag har jag fått både matteprovet och svenska talet avklarat. Matteprovet gick lite sämre än vad det brukar men aja, talet gick oväntat bra istället! Jag höll tal om snabbmatsindustrin och dess påverkan på samhället, riktigt intressant faktiskt och jag blev faktiskt riktigt nöjd :) Jag och två till var de ända som ville hålla talen inför hela klassen först men efter vi gjort det vågade många fler ställa sig inför alla, riktigt kul tycker jag!



dagens

2011-10-06







Oranget, denim och cardigankavaj blev dagens val och de får ett stort plus i kanten för att det är så jädrans skönt att ha på sig! Jag kan få damp på saker som sitter oskönt! Bälten som sitter obekvämt eller byxor som man måste dra upp hela tiden eller smycken som kliar tillexempel.. fyyy

Ikväll är det massa träningspass uppbokad, yeeeah


morgonspinning!

2011-10-06



Pinned Image

Här är man uppe med tuppen för att avklara ett spinningspass såhär på morgonqvisten före skolan drar igång!




sneakpeak

2011-10-06






Sneakpeak på dagens ..



akon och begg

2011-10-05





Akon och Begg - Claras lite felplacerade citat av Bacon och Ägg.

Det är ren lycka att komma hem med en Sofies Mode i brevlådan varannan tisdag, typ som idag! Fullproppad med underbar inspiration, shoppingtips, skönhetstips, recept och här måste jag sluta för listan kan göras oändligt lång!
En av de bästa tidningar som existerar!

Jag har faktiskt tagit beslutet att vara fadder för årets konfemandlar tack vare Clara, Per och Alex! Om ni inte redan visste det så har jag rent av BARA dåliga vibbar sen min konfirmationstid tack vare att jag valde helt och hållet fel grupp som ledde till kaos! Men nu ska jag ge det en andra chans, nu när jag är med ett riktigt härligt gäng, kanske världens oseriösaste också haha! Första träffen var idag (17:30 - 20:00) och än så länge har den andra chansen gett resultat! Det är inte så pjåkigt att åka till både Gotland och Frankrike heller ;)


hårinspiration

2011-10-05

DSC_5677.jpg
DSC_5672.jpg

Hårinspiration


dagens

2011-10-04




kjol - åhléns, sweather - min barndomströja haha!,  skjorta - gina tricot

Jag kom nyss hem från sporthallen där jag har kört hårdpass! jag började med mage/rumpa sen fick det bli ett Nordic Power pass (styrkepass) i en timme och sen ben/mage igen i ca 45 min.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen bege mig till pojkvännen. Jag ska överraska honom men bullar eftersom att det är kanelbullens dag idag hihi




vansinne!

2011-10-04




Jag som är intresserad i alla sorters miljöfrågor och som tänker klimatsmart reagerade starkt när jag läste detta!
Hur sjukt är det inte att bara Sverige skriver ut ca 25 ton kvitton, varje dag!? Tänk er hur många tusentals, eller kanske till och med miljontals ton det blir sammanlagt om man räknar med hela världens vikt! Vansinnigt ju! Så, det jag vill säga är, SLUTA SHOPPA!...... hehe ;)....det ska....kanske...inte...komma från... mig ;)



wanted of today

2011-10-03


Jösses vilka underbaringar! Riktigt, riktigt fina, särskilt med öppningen i mitten som gör hela kjolen till perfektion! 199 kr på Gina!


blue

2011-10-03






Idag fick det bli blå kavaj (köptes i lördags), väska från London och lacktajts från JC! 08:20 ska jag vara på skolan och ha spanska och sen blir det gym efter skolan någon gång! Vad mer kan man hitta på en måndag?..




dinner

2011-10-02











Boots - Ellos,   Baggy Jeans - VILA,  Skjorta - Second Hand, Kappa - Mammas gamla

Nu ska jag, mamma, pappa, julia, johan och två kompisar till mamma och pappa (de som var i stugan med oss igår) ut och äta på nya resturangen vid Max (gamla rehngården). Det ska bli kul att prova och se var det är för typ av resturang, den är iallafall grekisk eller italiensk eller nått sa mamma, det blir nog gott!


yestersay

2011-10-02




(stugan, ursäkte bildkvalitén)

Otroligt mysig höstkväll med fantastiskt god mat, gitarr och sång och riktigt mysig atmosfär! Så kan jag beskriva min lördagskväll lite smått. Ikväll ska jag och familjen ut och äta med gästerna som var i stugan med oss igår, men nu måste jag ta och kolla egenom lite skolarbeten..uscha



WANTED OF TODAY

2011-10-02





398 kronor här

Riktigt cool design! Inte för att man kan ha med sig exakt vad man behöver alla gånger kanske, när omgivningen har en ganska så stor aning vad som kan dölja sig i den..Men jag tycker den är riktigt cool och skulle vilja ha en!



never say never

2011-10-01





Jag och Johan drog hem en snabbis från stugan nu, vi blev så träningssugna så vi ska ta oss ett pass och sedan åka tillbaka. Mamma och pappa är i stugan och ska få gäster ikväll så det ser jag fram emot! Nu ska jag byta om och sedan ta en joggingtur till Dönjegymmet denna gång eftersom att Nordic gymmet har stängt idag!