nytt!

2011-09-30




Världens bästa mascara (men som dock tar slut ganska fort) och en Loréal Paris foundation av en sort jag aldrig provat förr blev dagens smink-köp. Annars använder jag nästan samma typ fast med namnet Infallible foundation och den är verkligen helt gudomlig! Den jag köpte idag ska vara ungefär lika men lite tunnare så jag hoppas på det bästa och tror på det bästa!

Nu ska jag och älsklingen till stugan och ha det mysigt med tusen ljus och mysig musik. Det blir alltså ingen Gävle imorgon men det blir flera stunder till det i livet :)



öken

2011-09-30













Kan ni tänka er att jag cyklade till stan klädd i bara det här linnet (och byxorna såklart då haha)! 23 grader står det på termometern nu här hemma, helt sinnessjukt ju! Så idag fick kaffet hamna åt sidan och en svalkande smoothie med älsklingen sveptes i istället. Lite nytt smink kom med hem också (bilder dyker upp senare).

Förresten angående förra inlägget. Monki finns ju varken i Gävle ELLER Valbo vilket jag ständigt glömmer..Om jag ska ha laptopfodralet så passar det sig bra ändå eftersom att Monki precis öppnat en webshop! Peace!



THE IT!

2011-09-30







Jag har bloggat om dessa förr också, men jag vill ju ha en så mycket! Jag trodde de var borta ur sortimentet på Monki men nu när jag kikade in fanns de kvar, hallelujah! Jag ska förmodligen till Gävle imorgon med Julia (inte min syster Julia) så hoppas, hoppas, hoppas på att de finns inne i butiken också! (250 kr)
 



sommar eller vinter?

2011-09-29

Tumblr_lmfbci6qoe1qc6whjo1_500_large_large
5375828058_c5f04b549d_z_large

Jag och syrran kom precis hem från en liten kvällspromenad, och jag måste bara tillägga hur himla varmt det har varit idag och fortfarande är! 17,5 grader står det på termometern såg jag nu, helt obegripligt vilka humörsvängningar sveriges klimat har! Inte ska man behöva plocka fram sommargarderoben och mixa in det i höst/vinter garderoben, eller?..



FINALLY

2011-09-29






Efter lite förseningar har paketet från Fitnessguru äntligen anlänt! Jag passade på att köpa en riktig pangshaker och ännu en proteinbytta (fast denna är för återhämtning också) på stan idag när jag var ner och fikade med mamma, julia, vilma och johan också, så nu är förrådet välfyllt! Snälla mamma bjöd oss alla på fiket, gullipluttis!




leather

2011-09-29







Jag gjorde precis beslutet om jobbet på McDonald's i Valbo och jag valde att avböja anställningsintervjun. Det gjorde jag för att jag tror att jag inte skulle trivas med ett jobb (deltids) så långt bort. Sammanlagt skulle det ta ca 4 timmar bara att ta sig till och från jobbet och det skulle det inte vara värt. Plus att det är viktigt med lediga helger där man kan vakna på morgonen och göra vad man vill, man behöver vila från skolan och sova ut och bara leva i nuet under helger, särskilt om man går naturlinjen. Så blev det.



favoriter

2011-09-28





Dessa snyggingar hittar du på Lindex för 399 kr/st, ett plus i kanten för den snygga kragen på den grå tröjan. Ett par snygga skinnbyxor skulle sitta som en smäck till dessa och en busig frisyr ännu bättre!



hot & heavy

2011-09-28




Jag är sugen på att lägga i röda slingor, eller rent av bli helt och hållet rödhårig igen. Jag trivdes som fisken i vattnet med rött hår men grejen är ju det är det är helt makalöööööst svårt att få bort de röda och oranga tonerna sen! Jag färgade håret, jag tror jag räknade till 11 gånger innan jag fick bort det mesta av de orangaröda tonerna (fast då gick jag ju från rött till blont) och det är mycket lättare att gå från rödhårig till brunhårig vilket jag ska göra denna gång om det skulle råka bli en färgning.


prov..

2011-09-28

16208_large

Idag har vi prov igen.. kemi. Lite ovant att ha så mycket prov men det är bara att bita ihop, tur att jag är så lättlärd, och tycker att det mesta är kul, annars hade jag aldrig valt naturlinjen kan jag säga direkt. Vi hade första elevrådsmötet igår också, jag blev ju framröstad av klassen som representant för naturvetenskapslinjen och teknik-design vilket var riktigt kul att bli :)



intervju

2011-09-27



Idag fick jag ett mail från McDonald's i Gävle.

Jag ska dit på anställningsintervju på torsdag för ett deltidsjobb och gissa om jag blev glad!? Perfekt nu när Johan ska flytta dit att ha ett extrajobb på helgerna. MEN.. Johan har ju inte hittat någon lägenhet än (det blev ingen med Simon) och om jag skulle få jobbet kommer det bli klurigt att få till det med tider till dess när jag måste pendla.. jag har mailat och hört lite om det går att jobba endast lör och sön på dagen för sista tåget går halv tio så jag kan inte jobba kvällar, om jag inte tar in på hotell då, men det blir ju ändå plus-minus lönen och då äre ju ingen idé!.. Vi får se hur det blir helt enkelt!



jag dör

2011-09-26













Kavaj - Såhfin,          Blus - Åhléns,             Skor - Deichman,            Hatt - Åhléns

Nu ni....   har jag haft en jädrans himla tur ska jag säga er. Jag var och tränade på sporthallen och drog dit direkt efter skolan. Eftersom att vi har prov, läxor och grejer så tog jag med hela skolryggsäcken som innehåller alla böcker, datorn och hela skiten. Efter att ha kört ett styrkepass, ett boxningspass och ett spinningspass kom mamma och hämtade mig med cykelhållaren eftersom att bena var helt slut. Jag gick ut och väntade på henne vid uppfarten bredvid ett träd. När jag kommer hem slår det mig..skolryggsäcken står kvar UTE vid det jäkla trädet som precis ALLA passerar för kunna komma in till sporthallen. Klockan var 18:45, alltså den tiden då det är mest med folk där! jag fick panik och mamma skjutsade dit mig igen och där stog den, min lilla ryggsäck med datorn, alla jädrans böcker och hela köret i. Herre min GUUUUUUUD


gófrukost

2011-09-26




Gófrukost :) Lingon, blåbär, hallon, jordgubbar och björnbär!



amazing

2011-09-25




Oerhört vacker låt..


yellow

2011-09-25



Denna läckerbit skulle jag inte tacka nej till, och de ser ju inte direkt ut att sitta oskönt heller! 298 kr är priset och du hittar dem här.


new

2011-09-25







Ny tröja från Åhléns, en riktigt härlig orange ton och ett riktigt fint tyg har den! Den kostar endast 149 kr och finns även i andra färger som grön och rosa (syrran köpte gröna). Förmodligen slinker den på imorgon!




hemma mys

2011-09-25







TV:n visar en jätte bra film som började nyss på Tv4, syrran sitter bredvid, tusen ljus är tända och det är bara allmänt mysigt här i huset just nu. Jag älskar höst!




orange

2011-09-24







Det blev en otroligt trevlig kväll hos Jojja (min farbror) med god höstmat, 5 olika sorters Mackmyra whiskey för de vuxna och en hel prat om allt och inget. På bilden ser ni min nya tröja som jag köpte idag på Åhléns (149 kr), orange precis som önskat! Bättre bilder på den dyker upp sen!

 


fruit

2011-09-24

 



Idag blev det ingen kaffe på stan minsan, utan det fick bli en super smarrig smothie för omväxlingens skull. Den var gjord på bara fruktkött utan ett enda milligram konseveringsmedel, super god! Tack Julia, Johan, Melinda och Simon för en trevlig dag på stan!



ALABAMA, ARKANSAS

2011-09-24

 






Idag är det stan som gäller, jag och Johan ska möta upp Melinda & Simon för en fika och en pratstund. Klockan fem ska jag till farbrodern min där släkten är bjuden på whiskeybjudning nr 2!